Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick Off
Kick-Off i Värmdö

Kick Off i Värmdö

Totalt i Värmdö finns det 5 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Värmdö och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Värmdö kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Värmdö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Värmdö är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Värmdö

Silas Bäckström Produktion AB

Solbacken 5

139 36 Värmdö

Sailing Events

Bullandö Marina

139 56 Värmdö

Strömma Krog/Kanalbaren

Lillströmsuddsvägen 2

139 60 Värmdö

FågelbroHus/Svenska Möten

Fågelbrovägen 20

139 60 Värmdö

Wallgruppen AB

Barndalsvägen 23

139 60 Värmdö