Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick Off
Kick-Off i Vaxholm

Kick Off i Vaxholm

Totalt i Vaxholm finns det 10 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Vaxholm och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Vaxholm kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Vaxholm kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Vaxholm är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Vaxholm

Ljungbergsgården Konferens AB

Soluddsstigen 38

185 92 Vaxholm

Out Seglingsevenemang AB

Rindö Hamn

185 41 Vaxholm

Bogesunds Slottsvandrarhem och Konferens

Per Brahes Väg 1

185 93 Vaxholm

Villa Askudden - Waxholms Hotell

Hamngatan 2

185 32 Vaxholm

Aktiviteter i Europa AB

Cronhamns Gränd 26

185 32 Vaxholm


Fler som fixar Kick Off i Vaxholm

Systembolagets Kursgård Skarpö

Kursgårdsvägen

185 91 Vaxholm

Catch & Relax Skärgårds- och Fiskeguide

Stegesundsvägen 63

185 99 Vaxholm

Waxholm Sightseeing HB

Trossvägen 8

185 51 Vaxholm

Bogesundsgården AB

Röskär 4

185 93 Vaxholm

Vaxholms Kastell

Kastellet

185 99 Vaxholm