Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick OffKick-Off i Kalix

Kick Off i Kalix

Totalt i Kalix finns det 7 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Kalix och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Kalix kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Kalix kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Kalix är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Kalix

Gränsresor AB

Köpmannagatan 16

952 34 Kalix

Filipsborg AB

Nyborgsvägen 197

952 91 Kalix

Folkets Hus Kalix

Köpmannagatan 25

952 33 Kalix

Hotell Valhall

Strandgatan 21

952 33 Kalix

Kalix Folkhögskola

Näsbyvägen 16

952 62 Kalix


Fler som fixar Kick Off i Kalix

Grytnäs Herrgård Vandrarhem STF

Herrgårdsvägen 5

952 51 Kalix

Bondersbyns Hembygdsförening

Bondersbyn

952 92 Kalix