Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick OffKick-Off i Piteå

Kick Off i Piteå

Totalt i Piteå finns det 8 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Piteå och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Piteå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Piteå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Piteå är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Piteå

Piteå Kommun

Svartuddsvägen 1

941 50 Piteå

Pite Havsbad

Pite Havsbad

941 43 Piteå

Piteå Stadshotell

Olof Palmes Gata 1

941 33 Piteå

Furunäsets Hotell & Konferens/ Your Hotel

Belonasvängen 2B

941 52 Piteå

Nolia AB

Bryggargatan 14

941 63 Piteå


Fler som fixar Kick Off i Piteå

Nolia City Konferens

Olof Palmes Gata 2

941 33 Piteå

Piteå Golfklubb

Nötövägen 119

941 41 Piteå

Lasergame

Storgatan 45

941 32 Piteå