Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick OffKick-Off i Bro

Kick Off i Bro

Totalt i Bro finns det 7 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Bro och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Bro kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Bro kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Bro är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Bro

Care of Hotels AB

Ådövägen 5

197 91 Bro

Villa Aske Konferenser/Svenska Möten

Aske Allé 2

197 92 Bro

Tammsvik Konferens & Herrgård/Svenska Möten

Tammsvik

197 91 Bro

Lejondals Slott/Svenska Möten

Lejondal

197 91 Bro

Thoresta Herrgård/Svenska Möten

Toresta Toresta 5

197 93 Bro


Fler som fixar Kick Off i Bro

Håtuna Stenhus Konferens

Hertig Eriks Backe 1

197 92 Bro

Bro-Bålsta Golfklubb

Jurstagårdsvägen 2

197 91 Bro