Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick OffKick-Off i Järfälla

Kick Off i Järfälla

Totalt i Järfälla finns det 9 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Järfälla och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Järfälla kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Järfälla kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Järfälla är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Järfälla

Scan Guide E Kahva

Smedvägen 5

176 71 Järfälla

Flowtalk

Tulpanvägen 9

176 74 Järfälla

KonturKonferens

Sven Palms Allé 1

176 68 Järfälla

Folkets Hus i Kallhäll

Gjutarplan 2

176 71 Järfälla

Vandrarhemmet Majorskan

Kaptensvägen 7

177 43 Järfälla


Fler som fixar Kick Off i Järfälla

Welcome Hotel

Notarievägen 5

175 79 Järfälla

European Event & Conference AB

Flygarvägen 229

175 69 Järfälla

Barkarby Gård/Svenska Möten

Barkarby Torg

175 79 Järfälla

Görvälns Slott/Svenska Möten

Görvälns Slott

175 46 Järfälla