Kick Off - Allt matnyttigt beträffande Kick OffKick-Off i Kista

Kick Off i Kista

Totalt i Kista finns det 10 företag som erbjuder kick off och många av dessa har flera personer som är duktiga på att anordna och hålla i er kick-off. Ibland är svårt att hitta på någon riktigt bra kick off i Kista och dessutom kan priserna på evenemang, upplevelser och kick-offer variera mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon som tipsar om någon bra kickoff som de haft senaste tiden. Information och betyg om de som håller på med kick off i Kista kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som ordnar kick-off i Kista kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande aktiviteter och avsparkar samt vilken typ av kick-offer de håller i. Om ni kontaktar något företag för att diskutera en Kick Off är det bra ifall ni har en uppfattning om vad ni vill ha för inriktning på er kick off. Bäst information kan du få om detta genom att besöka hemsidorna hos olika evenemangsföretag och firmor som ordnar Kick-Offer.
Bäst att komma i kontakt med en bra firma som kan hjälpa till med er kick off i Kista är att välja någon av evenemangsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inomkick off i Kista

Kista Science Tower Conference

Färögatan 33

164 51 Kista

Sälgö Consulting AB

Torneågatan 33

164 79 Kista

Workman Event AB

Strömögatan 5

164 40 Kista

Kistamässan AB

Arne Beurlings Torg 5

164 40 Kista

Eurest Konferens & Evenemang

Electrum 211

164 40 Kista


Fler som fixar Kick Off i Kista

Hotel Memory

Borgarfjordsgatan 3-5

164 40 Kista

Kista Konferens

Knarrarnäsgatan 7

164 40 Kista

Nordic Forum Konferens & Restaurang Sabis

Torshamnsgatan 35

164 40 Kista

Scandic Viktoria Tower

Arne Beurlings Torg 3

164 40 Kista

Hägerstalunds Wärdshus

Hägerstalunds Gård 0

164 74 Kista