Bästa om Kick-Off

Bäst om Kick-Off

De bästa eventföretag som erbjuder roliga kick-offer kommer att exponeras här och du får även tipps på många roliga och annorlunda förslag på Kick-Off för ditt projekt.

Bästa eventfirmor för kick-offer

Här kommer endast de allra bästa konferensanläggningarna, eventbolagen och kick off-arrangemangen att listas.

När du ska få en bra kick-off på ditt projekt ska du:

  • Definiera vilken budget ni har att röra er med.
  • Samla kärntruppen för att brainstorma kring lämpliga upplägg på kick-off:en.
  • Tro inte att du kan förmedla massa information under kick-off:en utan fokusera på att bygga ett lag och skapa en känsla.
  • Förutsätt inte att alla känner varandra utan lägg tid på detta.
  • Förklara bakgrunden till projektet och projektets omfattning.
  • Diskutera hur ni ska arbeta tillsammans i projektet för att uppnå maximal framgång.
Prioritet Kick Off-förslag Kommentar

1

Prova något nytt Det är alltid kul med aktiviteter som ingen tidigare varit med om eller utövat. Detta kan vara celler som ska klura ut hur man kommer igenom, det kan vara att spela curling, dreja eller rent av lerduveskytte.

2

Våga göra något farligt Att utsätta sig för något otäckt är inte alltid så kul men det är fantastiskt när man klarat det. Detta liknar svåra och komplicerade projekt som man inte tror att man klarar. Varför inte ta med projektdeltagarna på höghöjdsbana, prova-på-dyk eller klättervägg?

3

Gör något jobbigt Att kämpa och göra något jobbigt tillsammans är ett bra sätt att stärka gruppen. Genom att ta sig igenom en hinderbana, ett skivstångspass på Friskis och Svettis eller en timme på spinningcykel får alla att arbeta hårdare än det kommer göra i projektet.

4

Göra något pinsamt Det är inte alltid att bara simma medströms och synas så lite som möjligt. Feom att ta med alla på dansklass, balett eller aerobics får även den mest slipade projektmedarbtaren utsättas för nya svårigheter och får skratta otroligt mycket.

5

En vacker upplevelse Att ha en riktigt trevlig naturupplevelse tillsammans kan binda ihop en grupp. Varför inte vandra någon dag, ut och paddla längs någon å eller sätta er och fiska vid en sjö med inplanterade rödingar.

Andra bra kick-offer och eventföretag

Det finns många eventföretag som kan kunna med förslag på olika arrangemang och aktiviteter på till er Kick-Off. Dock är det viktigt att ni känner för detta aktiviteten och att den kommer ge er något på lång sikt och något att prata om.


Allt intressant om Kick-Off

Här kan ni hitta mycket intressant kul information och nyttig fakta om projekt kick-off:er men också en del lustiga saker gällande uppstart av projekt.Meny - Kick-Off
Till förstasidan på www.kick-off.nuHögst upp på sidan om kick-offLängst ned på sidan uppstart av projekt
SverigeUtomlandsFöretagNyheter